Η φιλοσοφία μας

philosophy header photo

Το εστιατόριο

Σε ένα όμορφο περιβάλλον πάνω στο κύμα με θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, το Ποσειδωνία εστιατόριο-cafe προσφέρει ένα συνδιασμό γεύσεων παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και τοπικών εδεσμάτων, όπως επίσης πάντα ολόφρεσκο ψάρι αλιευμένο από τους μοναδικούς ψαρότοπους της ελληνικής θάλασσας.
Συμπλήρωμα στην γευστική πανδαισία τα ντόπια Κρασιά αλλά και πολλές ετικέτες βραβευμένων Ελλήνων οινοπαραγωγών. Φυσικά δεν λείπει ποτέ από τις επιλογές σας ένα γλυκό "τελείωμα" με ραβανί, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα, χειροποίητο γλυκό του κουταλιού, όλα δημιουργίες από την επίλεκτη ομάδα της κουζίνας μας.

Το cafe

Παράλληλα, δίπλα στο εστιατόριο με φόντο το αρχοντικό του ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα, λειτουργεί το cafe bar προσφέροντας τον αρωματικότερο καφέ της αγοράς Portioli, καθώς επίσης μοναδικούς ψαρομεζέδες για ένα ουζάκι ή τσίπουρο που πολλές φορές η διάρκειά του μπορεί να σας βρει μέχρι αργά το βράδυ.
Γλυκά, παγωτά, βάφλες αλλά και μοναδικά coctails, με την συνοδεία επιλεγμένων μουσικών ακουσμάτων από blues, reggae, rock και άλλα, δίνουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει το ηλιόδυσιο και να αφεθεί στο απαλό αεράκι του μαϊστρου

Μουσικές Βραδιές

Τη καλοκαιρινή περίοδο, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο διοργανώνονται μουσικές βραδιές με φόντο την πανσέληνο, συμπληρώνοντας έτσι το καλοκαιρινό ύφος του Ποσειδωνία

Χειμερινή Περίοδος

Τους χειμερινούς μήνες, το Ποσειδωνία μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο με ναυτικό διάκοσμο περιβάλλον, μεταμορφώνεται σε ένα παραδοσιακό μεζεδεδοπωλείο, έχοντας κρατήσει παράλληλα τις καλοκαιρινές του γεύσεις για τους λάτρεις της καλής παρέας, του κρασιού, και των επίλεκτων μεζέδων.
Μουσικές βραδιές με ρεμπέτικα, λαϊκά, νέο κύμα και έντεχνο ελληνικό, προσφέρουν στον επισκέπτη αυτό που λείπει από την διασκέδαση στην γραφική Πύλο.